CAST VAL
1
 • XICOTET COMERÇ

  ÉS EL TEU TORN

 • VOLEM ACONSEGUIR UN

  #DíaMundialDelPequeñoComercio

  Perquè tindre un Dia Mundial per al Xicotet Comerç significa sensibilitzar, educar al públic en un consum més sostenible, de qualitat i igualitari, que defensa els drets humans i el desenvolupament sostenible.

  Signatura per a ajudar-nos a cridar l'atenció dels mitjans de comunicació, per a evidenciar que hui, més que mai, hem de canviar la nostra manera de consumir. Perquè els governs prenguen mesures, els ciutadans coneguem millor la problemàtica, i els nostres representants que actuen.

  Si creus que el món necessita almenys un dia per a pensar en la nostra manera de consumir, signatura perquè el
  #DíaMundialdelPequeñoComercio siga una realitat.

  Leegir el Manifiest
 • COMERÇOS

  que ens fan únics

  La grandesa dels nostres comerços no està en els metres quadrats de les seues tendes. Tampoc està en les xifres de la seua facturació anual. La seua grandesa es troba en les seues recomanacions, en cada “no t’ho endugues tot, que amb mig te’n sobra”. I en la història que s’amaga darrere d’eixa persiana que s’alça cada matí.

  SIGNAR
 • COMERÇOS

  que no et fan consumir de més

  És el torn dels comerços que preferixen vendre a granel, perquè te n’endugues la quantitat justa. Dels que et recomanen el que necessites, no el que els queda per vendre. Els que eviten el desaprofitament i només oferixen productes de qualitat. Els que, pel fet de ser més eficients, ens fan estalviar a tots.

  SIGNAR
 • COMERÇOS

  que vetlen pel medi ambient i afavorixen el benestar social

  És el torn dels comerços que desafien l’obsolescència programa i ens ajuden a reparar. Dels que aposten per reduir el plàstic i la contaminació, evitant que els productes viatgen milers de quilòmetres per a arribar a casa nostra.

  SIGNAR
 • COMERÇOS

  que han crescut amb tu

  És el torn dels comerços amb història. Dels únics i singulars. Els que només trobem ací. El xicotet comerç reflectix la nostra personalitat i ens ajuda a continuar sent el que som. Xicotets? Clar que sí. I també pròxims, oberts i vitals.

  SIGNAR
 • COMERÇOS

  que omplin de vida els carrers

  Quan ells obrin, els nostres barris guanyen. Són comerços que creen vida, moviment i ambient. Gràcies a ells, els nostres carrers, places i avingudes es fan més atractius, més divertits, més transitats i, el millor de tot, més segurs.

  SIGNAR
 • COMERÇOS

  que aposten per productes locals i singulars

  És el torn dels comerços valents. Dels que impulsen l’economia més sostenible del món: la de proximitat. Dels que donen suport als productes locals, fomentant l’autenticitat i conservant la singularitat del nostre territori.

  SIGNAR
 • COMERÇOS

  fets a mida

  És el torn dels comerços que aposten per la qualitat i les coses ben fetes. Dels que s’adapten a les nostres necessitats. Els que ens estalvien viatges eterns en cotxe, llargues cues i aglomeracions. Els que veuen la realitat i no s’assenten a mirar.

  SIGNAR
 • COMERÇOS

  amb els quals tots guanyem

  És el torn de reflexionar i pensar en la nostra forma de comprar. De reduir, reomplir i reparar. De valorar la proximitat, la qualitat i apostar per les coses locals. De deixar de mesurar la grandesa d’un comerç en metres quadrats.

  SIGNAR
 • ES TU TORN

  SIGNAR